WSF Info

WinSUMMERfest een terugkerend alternatief zomerfestival dat jaarlijks plaatsvindt in een weekend vlak voor de zomervakantie. winSUMMERfest vindt haar oorsprong in de gedachte om de lokale gemeenschap samen te brengen, culturele uitwisseling te bevorderen en het publiek een onvergetelijke ervaring te bieden.

Het is inmiddels een begrip aan het worden in de gitaarminnende underground van Nederland. De gezelligheid van het mooiste dorp van Nederland omgezet in een toegankelijk festival. Bij uitstek een festival voor opkomende bands die graag naam voor zichzelf willen maken en hard aan de weg timmeren. winSUMMERfest biedt deze jonge acts een podium waarbij ze (letterlijk) dicht op het publiek staan, waar ze ervaring opdoen en contacten leggen met andere bands, promotors en boekers.

Contact

Jan Anco
winsummerfest@gmail.com

Festivallocatie

Hoofdstraat, Winsum
» Bekijk op Google maps

Gratis festival

Op basis van donaties. Bijdragen? Klik hier

Met de bus of trein

Vanaf station Groningen rijdt de Arriva stoptrein elk half uur naar Winsum. De laatste trein terug gaat om 01:41 naar Station Groningen. De laatste bus naar Kardinge gaat om 23:52.

Overnachten

Kamperen kan bij camping Marenland (zie https://marenland.nl/). Gebruik de magische code ‘winSUMMERfest’ voor 10% korting bij reservering via de mail: info@marenland.nl