zaterdag8 juli
<<

RalfenatorX

Gek, gekker, Rad van Onfortuin.

23:30DE GOUDEN KARPER PLUU

Ralf kennen we vanuit Vera al een lange tijd. Goede kerel die maar moeilijk zijn mond kan houden en met een energie die bij de mond past. Bier bedenken, radioshow uitzenden, Stef Stuntpiloot. Hij kan het allemaal. Samen met onze lokale kletsmajoor in roze tutu Roy gaan ze het Rad van Onfortuin organiseren. Tussendoor genoeg interviews en onzin. Dat is een belofte. Mis je het? Dan kun je het later op Vimeo wel ergens terugzien gok ik zo.

Het Rad van Onfortuin is ontworpen om wat meer aandacht voor onze sponsoren en bands te genereren. Je koopt een lot (of meer) en wellicht win je dan de stinkende sportsokken van Real Farmer, een shirt van Onhou of chocolade van de Chocolaterie, een mooi papier van Zeefdruk Atelier Hogeland of een zeepje van PUUT om weer schoon te worden morgen. Hoe dan ook, gegarandeerd gek en gezellig. Koop die loten en sponsor de sponsor. -anco

<< terug naar homepage

winSUMMERfest is een jaarlijkse underground muziekfestival in het mooiste dorp van Nederland. Elk jaar vlak voor de zomervakantie een leuk en gratis festival op basis van donaties. Met oa. indie, punk, metal, pop en hardcore.

Volgend jaar weer? Klik en doneer!

Nu doneren!


Volg ons!

Facebook (event)-Facebook (fanpage)-Instagram-Spotify (playlist)